Mennyire nehéz a gépészmérnöki szak egy 5-ös közép matematika érettségivel?
Nem szomszéd, ismerem személyesen, a MÁV-nál dolgozik közlekedésmérnökként.
De nem érettségi után ment oda, huszonévesen kezdte levelezőn, lehet addigra benőtt a feje lágya és jobban ráfeküdt a matekra
Sok embert korrepetáltam matekból az egyetemi éveim alatt. Amellett, hogy mocskosul jól lehet vele keresni, szép volt látni az emberek fejlődését.
Hozzánk is jöttek többen 3-as, 4-es matekkal. Volt, akinek nem ment, volt, akinek igen.
Volt egy srác, aki 8%-osra írta az első analízis zh-t. Ment a pánik, ki volt teljesen borulva, mert nem érezte ilyen rossznak. Pótra felhúztuk 70% fölé a tudását. Ez nem az én munkám dícséri, hanem az övét elsősorban. Nem áldoztunk kecskéket és nem segítettem neki lecsalni sem, egy kibszott különleges dolgot csináltunk: gyakoroltattam majdnem minden nap. Ha 150 példát nem oldott meg, egyet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!