Milyen szakra érdemes mennem?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel az IT jog. Semmi közöm az informatikához, de ezt szívesen tanulnám meg szerintem haszna is van. Milyen szakon tanulhatok erről a két dologról? Matekból sosem voltam egy zseni és jelenleg beszerzés területen dolgozok.Szeretném képezni magamat. 25/L2022. okt. 9. 08:07
1/3 anonim válasza:
Sajnos manapság ha a jogászat bármely részterületén szeretnél érvényesülni, a jogász szak elvégzése nélkül nemigen fog menni. Elvégezhetsz bármilyen tanfolyamot, ha nem vagy végzett jogász, nem vesz senki komolyan. A jogász végzettség ma már az alap. Levelezőn is lehet viszont tanulni. Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Az IT jognak alapja egy csomó más olyan jogterület, amit nem ismersz. Nincs külön IT-jogi képzés. Jogot kell elvégezni, és erre specializálódni. De szerintem jobban jársz, ha inkább az IT felé próbálsz valamilyen képzést találni és abban dolgoznak, mert sokkal hamarabb és kevesebb munkával tudsz vele jó fizetést szerezni, mint a joggal, ami 5 év, majd 3 év gyakorlat, majd átlagosan kb. 2 év, mire a szakvizsgákat sikerül letenni, és mellé egy csomó agyvérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!