Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakra érdemes mennem?

Milyen szakra érdemes mennem?

Figyelt kérdés

Humán beállítottságú vagyok, ezáltal a magyar, töri és a nyelvek a kedvenceim. Gondolkodtam a jogon, hiszen ezek a tantárgyak pont megfelelőek lennének hozzá és érdekel maga a jog is. Ezen kívül soha nem volt problémám a matekkal illetve a többi tantárgyal sem, igazából olyan típusú diák vagyok aki addig nem kell fel az asztaltól, ameddig meg nem tanulja az adott anyagot. A jogról annyit, hogy olvasok pozitívat és sajnos leginkább negatívat róla. Nekem fontos lenne, hogy a szakmámban rendesen el tudjak helyezkedni és később sikeres munkát végezni. Mit gondoltok érdemes tényleg ilyen szakra jelentkezni vagy esetleg inkább más irányba érdemes mennem?

Ui: mostanában eléggé elkezdtem érdeklődni a biológia és a kémia iránt is

2022. szept. 11. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a biológia kémia dologgal jobban járnál későbbi munka szempontjából, mivel több a lehetőséget biztosítanak, mint a jog. Az utóbbit nem ajnalom, mert rengeteget időt és energiát követel, és ahhoz képest ez nem térül meg. Csak akkor fogsz vele jól keresni, ha kiemelkedő vagy, esetleg protekcióval.
2022. szept. 11. 11:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
*több lehetőséget
2022. szept. 11. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!