22 évesen jogi egyetem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most 21 vagyok, de jövőre lennék 22, mikor tudnék egyetemet kezdeni. Szeretném tudni, hogy szerintetek késő-e, ugyanis úgy tudom a jog alaphangon 5 év, +3 év szakvizsga csúszás nélkül. A Károli lenne a cél. Ezenfelül érdekelne az is, hogy anyagi juttatásokban, jövőbeli kilátásokban mennyire lehet jövedelmező.

2022. szept. 21. 09:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
57%

Mocsokjó pénz van benne annak, akit érdekel. Rengeteg emberről tudok, aki 300 nettó körül keres a szakmában. Ami nem rossz pénz, de azért nem kell elhinni azt a mesét, hogy amint it-s leszel, jól fogsz élni és hurrá.

Az átlag bér van br 800 körül medior szinten. Rengetegen keresnek alatta, főleg azok, akik a pénzért jöttek elsősorban.

2022. okt. 16. 08:28
 22/23 anonim ***** válasza:
23 vagyok. Idén kezdtem. Nem késő. Levelezőn nálunk vannak 50-55 évesek is.
szept. 20. 11:46
 23/23 anonim ***** válasza:
38%

Nem

A munkáltatók a fiatalabbakat részesítik előnyben, a levelőzősök pedig elég lenézettek szakmai körökben.

Persze majd jön néhány sértődött aki kikéri magának, de sajnos ez az igazság.

Anyagi juttatások terén nem a legjobb, nézd meg az átlagbért. Az fog vele jól keresni akinek van protekciója

Nagyon sok a jogász és ahhoz képest kevés a munkalehetőség, minden munkakörre nagyon sok a jelentkező.

szept. 20. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!