Mik a tapasztalatok a közlekedésmérnöki szakról ezeken az egyetemeken?
Figyelt kérdés
Elsősorban érdekelnének, hogy mik a tapasztalatok a két egyetemről. Melyik nehezebb, mennyivel könnyebb mondjuk a győri, mint a budapesti,mennyire teljesíthetőek a követelmények, illetve érdekel az is, hogy aki mar ezeket elvégezte, milyen elhelyezkedési lehetőségei vannak most a munkaerő piacon? Továbbá az is érdekel, hogy ezeken az egyetemeken mennyivel másabb a nappali és a levelező szak, illetve azok mennyire teljesíthetők. Tehát minden tapasztalatot, elményt vagy tanácsot szívesen fogadok, ami ezekkel a dolgokkal kapcsolatos :) Legyen az gólya, vagy már végzett hallgató is, bárki, tényleg :)2022. szept. 18. 19:17
21/22 anonim válasza:
Arra, hogy akik ott előadást tartottak vlszeg nem 220-at keresnek. De ha esetleg annyival is kezdett, akkor feljebb tudott lépni, ergo van fejlődési lehetőség.
22/22 anonim válasza:
Igen, csak akinek nincs kapcsolata azok mind nettó 220at keresi mint én. Tudsz pár olyat mondani aki felkerültek a ranglétrán, de a többi diplomás forgalmi üzemmérnök azok ilyen nettó 220ból vegetálnak.
Én több éve vagyok itt, és látod nem jutottam fel. Ha fel akarsz kerülni nagyon kell nyalnod, olyan helyen dolgoznod, ha mezei mérnökként akarsz dolgozni akkor viszont éhenhalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!