Van értelme egyetemre menni 27 évesen?
Figyelt kérdés
Szóval egy kicsit elrontottam az életem, középsuliban nem vettem komolyan a tanulást, szereztem egy CNC programozó okj-t, de később rá kellett jönnöm, hogy ezt utálom és talán valami többre is képes vagyok. Elkezdtem nyelvet tanulni és azóta szereztem egy angol C1, német B2 és japán N1 nyelvvizsgát nagyjából négy év alatt, ennek köszönhetően pedig egy könnyű irodai melót, amit tudok otthonról is csinálni. Viszont valahogy még mindig nem érzem úgy, hogy ez lenne a lehetőségeim csúcsa, ezért szeretnék egyetemre menni, vsak őszintén nem tudom, hogyan. Illetve mit lenne érdemes tanulni. Abszolút semmit nem tudok erről. Illetve nem túl késő-e már egyébként is? Fogalmam sincs hogyan kellene egyáltalán jelentkeznem, vagy mik a követelmények. Valószínűleg újra kellene érettségiznem. Esetleg meg tudnám próbálni külföldön? Nem túl konkrét a kérdés, de szükségem lenne néhány tanácsra úgy általában.2022. máj. 4. 18:52
11/15 anonim válasza:
Aki a hagenit ajánlja, az szerintem csak a reklámokból ismeri...Illetve a fent említett német B2-es nyelvvizsgával nem is lehet önmagában bekerülni...
12/15 anonim válasza:
Konkrétan mit dolgozol IT-ben?
Mi a pozíció?
Mi a munkafolyamat?
Na? 🤣🤣 Szerencsétlen
13/15 anonim válasza:
#11-es, te miért nem ajánlod a Hageni Távegyetemet?
14/15 anonim válasza:
Elég hosszú lenne a listám,de itt van néhány:félévente minden tárgyból egy vizsgaalkalom van,ha megbuksz/nem mész el, akkor legközelebb csak a következő félévben javíthatsz( tehát kb.fix a megcsúszás). Irreálisan magas az elégséges határa.Egy tárgyból 3. bukás után repülsz.Drága ahhoz képest, hogy szinte semmit sem nyújt. Ha kapsz is könyvet,az a legolcsóbb fekete-fehér valami( én olyan szakon voltam,ahol több modulhoz is magamnak kellett a tankönyvet megvennem) a feltöltött videók minősége is sokszor kifogásolható....Egy szó mint száz, aki egy 3 éves képzést nem több év csúszással akar elvégezni,az inkább válasszon egy magyar egyetemet levelező munkarendben.
15/15 anonim válasza:
Amúgy nem dolgozol IT-ben igaz? Csak elmélkedsz és kiírkálsz ilyen kérdéseket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!