Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Igaz hogy 19%-kal csökkentik...

Igaz hogy 19%-kal csökkentik az ELTE-n az állami férőhelyeket? Meg sem éri jelentkeznem az ÁJK-ra?

Figyelt kérdés

Rengeteg időt belefektettem a történelem tanulásába, hogy egy 90+%-os emeltet írhassak. Ha a jogi karon tovább csökkentik az államilag finanszírozott férőhelyeket, a ponthatár pedig a 480-ról tovább nő, akkor kb. esélyem sincs bekerülni.

Nagyon el vagyok keseredve, teljesen elvesztettem minden motivációm. Szerintetek se éri meg? Milyen lehetőségeim vannak még az emelt törivel akár itthon, akár külföldön?

ma 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
ppke?
ma 14:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, a Pázmány jogi karát is terveztem utolsó lehetőségként megjelölni.
ma 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Helyrajzilag kb uott van, nem kevésbé elismert, s míg az ELTE 29ezres egyetem, addig a PPKE 8-9e.
ma 14:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, de ahogy hallottam, az ELTE nemzetközileg jóval elismertebb, és a nyílt napjuk teljesen lenyűgözött. A legérdekesebb számomra a perbeszédversenyről tartott beszámolójuk volt, ahol szintén az ELTE-s hallgatók értek el kimagasló eredményt. Számomra egyértelműnek tűnt, hogy van különbség a két egyetem között, de azt is tudom, hogy a Pázmány szintén egy nagyon jó egyetem.

Ha nem sikerül bejutnom, akkor még elgondolkozok a diákhitelen is, bár érthető okokból nem igazán szeretnék eladósodni.

ma 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyílt napra soha ne alapozz
ma 14:43
 6/8 A kérdező kommentje:
A két egyetem elért eredményeire alapozhatok?
ma 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:
alapozni ne, de tényező lehet
ma 14:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó, már megijedtem.
ma 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!