Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Le kell mondjak az orvosiról?

Le kell mondjak az orvosiról?

Figyelt kérdés
Sajnos a mi iskolánkban nagyon gyér volt a kémia oktatás, emelt kémia fakultáció is csak hetente egyszer volt, ami nem ért annyira sokat, így a kémia érettségimet elrontottam. 2019-ben érettségiztem, és kihagytam utánna 2 évet, hogy felkészüljek kémiából, de nem lett így sem elég a pontom, csak gyógyszerészetire. Nagyon érdekes, mert habár az érettségibe mindig beletörik a bicskám, az itteni kémiás tantárgyak mindegyikéből ötös vagyok. Úgy érzem viszont, hogy a társadalom lenézi a gyógyszerészeket, minden szempontból, illetve nagyon gyakran hiányolom belőle a közvetlen kontaktot a betegekkel. Sokszor néha még álmodok is arról, hogy milyen lehet orvosnak lenni. Az a helyzet viszont, hogy ha újra nekiindulok az érettséginek, 27 éves lennék, mire lediplomázok. Félnék, hogy idő előtt kiöregedek. Ti mit gondoltok, itt az idő, hogy lemondjak róla?

2022. febr. 20. 09:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Rengeteg idióta, őrjöngő, buta, primitív hülye van, akik miatt én spec otthagyom a szakmát."

Előre tudhattad volna, hogy milyenek az emberek...

2022. febr. 22. 17:37
 22/22 anonim ***** válasza:
21 mindenki úgy születik, hogy tud, ismer mindent. Tudod van ilyen, hogy tapasztalat. Egyébként nem csak az EÜben dolgozhatok, hanem kb. akárhol. 2 évet húztam le ott, de egyik orvos sem tűnt elégedettnek...
2022. febr. 22. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!