ELTE informatikus könyvtáros vagy Károli szociológia?
Levelezőm szeretném elvégezni az egyiket.
Szociológiát egyszer elkezdtem már az Eltén de abbahagytam.
Őszintén szólva az Elte szimpatikusabb, a Károliról itt gyakorin is érdekeseket olvasok, ez az új alapítványi felállás sem szimpatikus...
Szociológia viszont nem indul az Eltén levelezőn.
Abszolút nem vagyok vallásos, konzervatívnak sem mondanám magam, nem tudom, a károlis közeg mennyire jönne be. A tudományt, a nyitottságot többre tartom a vallásnál.
Tudtok tapasztalatot/saját véleményt írni esetleg?
A magyar felsőoktatás anomáliáit NE a szociológusokon akard bszki leverni, bicskanyitogató, amiket írsz.
Megrántottak szociológiából, vagy mi a bajod van, hogy ilyen stílusban beszélsz, és megteszed bűnbaknak a szociológusokat?!
Egyébként annyit hozzátennék, hogy közvéleménykutató cégeknél ha el tud valaki helyezkedni pl. Survey stat. mesterdiplomával az azért elég jól tud keresni...
És nem akarok belefolyni politizálásba,de legjobb tudomásom szerint Budapest jelenlegi főpolgármestere is szociológusként végzett és dolgozott is ilyen cégnél. Írott interjúban olvastam, és ha jól emlékszem, állítása szerint az akkori fizetése is jobb volt mint utána Zugló polgármestereként...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!