MÁV-nál Közlekedésmérnök vagy gépészmérnök diplomával lehet nagyobb sikereket elérni?
Figyelt kérdés
Közlekedésmérnök vagy gépészmérnök képzésre lenne jobb jelentkezni, ha a vasutnál szeretnék elhelyezkedni?2021. dec. 14. 14:38
12/21 anonim válasza:
Dombóvárra ne menj, ott kinyírnak!
13/21 anonim válasza:
#12, miért olyan rossz Dombóvár? A MÁV-ról beszélünk, nem hiszem, hogy annyira durva hely lenne, inkább nyugdíjas a hallottak alapján.
14/21 anonim válasza:
Közlekre biztos nem mennék. Gepesz annyiból jobb ha netán valami miatt egyszer mégis váltanál a mávtól avval könnyebben találsz melót máshol.
15/21 anonim válasza:
Nem tudom kitől hallottad, de ritkán bírja ki ott valaki 4-10 évnél tovább. Akik igen, azoknak széles a nyelvük. A gyakornokok, fiatal mérnökö mind menekülnek. Csak amig ott voltam vagy 10-en mentek el, voltak akik nem is a mávon belülre mentek, mert annyira megutáltatták velük a vasutat.
16/21 A kérdező kommentje:
#15. Azt nem tudod esetleg, hogy miért mennek el? Gondolom akkor elsősorban nem a fizetés, ha "megutáltatták" velük.
2022. márc. 23. 16:42
17/21 anonim válasza:
Hogyne tudnám...
De nem fogom itt elmondani - privátban sem, hiába kérdezgeted.
18/21 anonim válasza:
Nem is ertem mirol irsz kedves #15. Ma mar egyaltalan nem azt a vilagot eljuk, mint regebben, hogy az embernek 1-2-3 munkahelye volt osszesen. Regebben is valtottak ha kellett a penz, gondolom most is ez a legnagyobb tenyezo mozgatoja. A masik biztos a vezetes, mert egy toxikus kornyezetben en sem biztos, hogy maradnek, ezert is lehet valtani. Persze Budapesten ez egyszerubb gepeszmernokkent de Dombovar sajnos tudom, hogy nem igazan csalogat a munkakkal (dolgoztam Kaposszekcson 2 proba napot egy cegnel, ez eleg is volt igazabol az ottani lehetosegekbol).
19/21 anonim válasza:
És az ékezetek ott maradtak Kaposszekcsőn?
20/21 anonim válasza:
Igen, ott maradtak. Remelem Te is erzed azt, hogy ilyenkor az emberek tobbsege mobiltelefonrol valaszol es nem a szamitogep elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!