Menjek egyetemre?
Jelenleg 10.-es vagyok. Tűzoltó szeretnék lenni, de még nem vagyok benne biztos. Nagyon vonz már kiskorom óta. Viszont kollégiumba kéne mennem hozzá. Ez nem lenne baj, szívem szerint mennék. Viszont van itthon 4 kutyám, két lovam, akiket itthon kéne hagynom. Nagyon szeretem őket, csak én foglalkozom velük. A lovakhoz is csak én értek a családból. Nem merném őket itthagyni a családra, eladni sem szeretném őket. A kutyák is biztos hiányolnának. Ez az egyetlen dolog tart vissza attől, hogy menjek egyetemre. Az állataimon kívül nincsenek is más barátaim nagyon.
Ha mégsem mennék egyetemre, elmennék dolgozni érettségi után, majd kitalálnám, mit kezdjek magammal...
Szerintetek? Tudom, még van 2 évem, de nagyon izgulok emiatt.
A kutyák átlagéletkora 15 év.
A lovak átlagéletkora 20 év.
A te átlag életkorod mennyi? 70 év?
Tehát lemondasz az életedet megalapozó 20 évről és élsz szarul +50 évet, mert néhány állatot nem adsz oda olyannak, akinek lenne rá ideje és normálisan tartaná őket, míg te megalapozod az életed? Miért?
Van diplomás tűzoltó? Mióta?
Bocsi ha én vagyok a tudatlan, de erről esküszöm nem hallottam még.
Semmi értelme az egyetemnek. Most diplomázás előtt jövök rá, hogy 4 évet telejes egészében elb@sztam az életemből... Feleslegesen túlterhelik mahukat az egyetemisták.
Én is megbántam. NEM ÉRI MEG !!!!
Két lehetőséged lehet még, ha a szülőknek nincs idejük vagy kedvük az állataiddal foglalkozni:
1) Az állatokat leadod egy olyan helyre, ahol profin, profi felszereléssel tudnak vigyázni rájuk amíg nem vagy otthon. Ez fizetős, kérdés, hogy tudnál/akarnál-e fizetni ezért a szolgáltatásért. Ekkor lehetsz nappalis egyetemista, és nem kell feladnod az állataidat sem.
2) Legyél levelezős, így egy tanévben 14-15 hétvégén kell csak egyetemen lenned (mondjuk csütörtök estétől szombat estig), a fennmaradó időt pedig otthon tudod tölteni - munkával vagy tanulással és az állataid őrzésével.
De egy biztos: a családra nem tennék akkora terhet, hogy vigyázzanak az állataimra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!