Orvosi szakon vagy biológia (BSc+MSc) szakon kaphatok több tudást egy közös témakörből?
Figyelt kérdés
Az idegtudomány, sejbtbiológia, molekuláris genetika érdekel, főleg emberi megközelítéssel.
Orvosira vagy biológus szakra lenne érdemesebb mennem?
2021. okt. 20. 22:23
1/3 anonim válasza:
A biológia jobb választás ehhez (szerintem), mert az orvosin elenyésző számban vannak ezzel kapcsolatos tárgyak ahhoz képest,
hogy mi mindent kell ott megtanulni. De kérdés, hogy mi a célod vele.
2/3 A kérdező kommentje:
Kutatni szeretnék egyszer.
2021. okt. 21. 06:10
3/3 anonim válasza:
Ha kutatni szeretnél, akkor valószínűleg mindkét szakon hasonlóak a lehetőségek, sok esetben kombinálódik a két terület. Én pl. orvosis vagyok és biológia/biokémia témában kutatok, biológusokkal együtt. Annyi, hogy nem az egyetemi tananyag részei az említett témák hosszasan és részletesen (nyilván alapvető szinten azért tudni kell), de az órákon kívül van lehetőség kutatásokban részt venni egyetem alatt (és utána is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!