Melyik 2 tantárgyból a legkönnyebb az emelt szint?
Történelem/angol/biosz
tavaly októberben írtam egy 89%-os középszintű érettségit (azóta keveset használtam a nyelvet)
plusz van még egy történelem 63%-os emeltem.
A biosz pedig úgy jön szóba, hogy érdekel (bár a biokémiától félek) és ahova tovább szeretnék tanulni, oda jól jön a biosz a tudás.
Szerintetek melyik 2-ből lenne a legnagyobb esélyem legalább 80%-os emeltet írnom?
1# kb igen angol és a töri a legkönnyebb.
Én azt javaslom neked, hogy abból vizsgázz amiből úgy érzed, hogy több pontot tudsz elérni.
pl hiába járnál jobban biosszal, ha nem sikerülne az érettségi és emiatt ki kéne hagynod egy évet
Nem könnyűség alapján választunk emelt érettségit, hanem az alapján, hogy mi fog kelleni.
Ha töri, angol a legkönnyebb, de neked fizika és matek kell akkor sokra nem mész ezzel.
3# egyetemen úgy is meg kell tanulnia, teljesen mindegy, hogy könnyebben vagy nehezebben.
Cél a bejutás, utána a bennmaradás és nem fordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!