A következő értségi tantárgyak közül melyikre a legkönnyebb önállóan felkészülni? (internet és könyvek segítségével)
gazdasági ismeretek
matematika
történelem
informatika ismeretek
kereskedelem ismeretek
közgazdaság ismeretek
turisztika ismeretek
ügyvitel ismeretek
vendéglátóipar ismeretek
angol
kereskedelmi és marketing alapismeretek
közgazdasági alapismeretek (elméleti gazdaságtan)
közgazdasági alapismeretek (üzleti gazdaságtan)
vendéglátás-idegenforgalom alapismeretek
Annyit tudni kell rólam hogy középiskolába (közgazdasági középiskolába) külföldre jártam tehát nem vagyok tisztában a magyar követelményekkel. Az angol nyelven gondolkodtam, de félek hogy nem sikerül annyira felkészülnöm hogy nagyon jól sikerüljön mivel nem igazán beszélem b2-es szinten a nyelvet viszont megértem teljesen akár a nehezebb szövegeket is. A válaszaitokat nagyon szépen megköszönöm.
Hűha.
Felejtsd el az összes olyan tárgyat, aminek ismeretek van a végén. Ezek a szakgimnazisták (régi nevükön szakközépiskolások) tárgyai, amik nekik az iskolában több tantárgyból tevődnek össze, és több tanár segítségével készülnek fel. Tehát neked ebből egyedül a közgazdaság jöhet szóba. Amiben az van, hogy alapismeretek, az meg már megszűnt. A matematika, történelem és egy idegen nyelv meg kötelező. Akkor nem is maradt sok kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!