Váltanátok a helyemben gazdasági szakról?
Jelenleg egy jó gazdasági szakon tanulok (nemzetközi gazdálkodás), ha elvégzem, jól kereshetek majd.
Viszont rájöttem, hogy nem szeretnék vállalatnál dolgozni, nem szeretnék másokat menedzselni sem pénzügyi szakember lenni. Nem hiszem, hogy boldog tudnék lenni.
Alapvető érdeklődési körömbe tartozik a pszichológia, biosz, politika. Nem tudom mire mehetnék, ami hasznos is és érdekelne is.
Idén már 21 éves leszek és ez kicsit eltántorít. Gondolkodom gyógytornán, viszont az is egy 4 éves alapképzés..
Ti mit tennétek a helyemben?
Szia!
Én jövőre szeretnék gazdasági szakra menni.
Na de nem azért, hogy egy vállalatnak dolgozzak, szeretnék minél hamarabb vállakozó lenni.
/Vállalkozó családból jövök, nálunk ez a természetes/
Szerintem csak nyersz ezzel, ha elvégzed ezt a szakot.
Nem csak jó szakembernek kell lenni, hanem érzekenynek a való életre, és tudnod kell alkalmazkodni hozzá.
Nem az iskola fogja ezt megtanítani, de mindenképpen hozzájárul a fejlődésedhez.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Gondolkozom a levelezőn, ami aggaszt vele kapcsolatban, hogy dolga olyan gyorsan fogynának a támogatott félévek.
Második, ezt értem, sikert neked hozzá!
Utolsó, Te mikben gondolkodsz? Egyetértek, tényleg mindenki azért van itt
Gondolkoztam én is, hogy egészségügyre váltsak esetleg valami pedagógiai dolog, de nem túl támogatóak ezzel kapcsolatban itthon:(
De úgy érzem, ez nem okozna örömet hosszú távon...
Köszi szépen a választ neked is, utolsó! Te hányad éves vagy?
Lehet, ez lesz, amit mondasz, de nagyon sok van még hátra addig, ami kicsit lelombozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!