Váltanátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Jelenleg 10.-es vagyok egy szakgimnáziumban, infót tanulok. Nem nagyon tetszik, mivel azt gondolom nem lényegre törő az, amit tanulunk. Már most volt egy kilengésem, mivel mi után vége lett az évnek (9.) Át kérettem magam Mechatronikára, így megint 9.-es lettem, de most kértem magam vissza infóra, mert meggondoltam magam és inkább ezen maradok.. Így most megint 10.-es vagyok. Tavaly volt egy angol Tanárnőm, akit imádtam, tipikus pedagógus, de ő elment egy gimibe tanítani. Gyakran beszélgetek vele, és panaszkodtam, hogy nem érzem itt jól magam. Majd fel ajánlotta, hogy beszél az igazgatóval a kedvemért, és átmehetnék abba a gimibe, de akkor megint 9.-es lennék. Sokszor úgy érzem, hogy rosszul döntöttem 8.-ban és inkább valamiféle Humán irányba kellett volna mennem, nem pedig egy ipari szakgimibe. Mit gondoltok? Meg lépnétek?2018. okt. 5. 19:19
1/3 anonim válasza:
Ha ennyire bizonytalan vagy, és nem is érzed jól magad, szerintem válts. Egy év minusz, hidd el, sokkal "jobb", mintha évekig egy olyan környezetben lennél nap, mint nap, amit nem szeretsz, nem érzel magadénak.
2/3 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy. Azért 20 évesen érettségizni elég cink. Ugyan olyan egyetemekre mehetsz mindenhonnan kb, már ha ebben gondolkodsz. Az árokásó szakmunkást meg a kutya se kérdi, hogy hol tanult.
3/3 A kérdező kommentje:
15, és igen egyetem lenne a cél.
2018. okt. 5. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!