28 évesen késő lenne egyetemre menni?
Figyelt kérdés
Vendeglatast tanultam, jelenleg kulfoldon dolgozom, de elegem lett a betanitott munkakbol, nem ezt a jovot akarom magamnak, viszont meg gyujtenek, ujraerettsegiznek, stb. 26 vagyok jelenleg, 28 evesen mennyire keso elkezdeni egy gazdasagi szakot? 31 evesen vegeznek szinte nulla tapasztalattal(gyakornoksagot leszamitva) . Van aki szinten ilyen korban kezdte el az egyetemet?2021. okt. 13. 22:09
1/7 anonim válasza:
Soha nem késő egyetemre menni. Hallottam olyanról is, hogy volt aki 70 évesen ment egyetemre, nem tudom igaz vagy sem, de elképzelhető, tehát egyáltalán nem vagy öreg.
2/7 A kérdező kommentje:
Persze, csak aki 70 evesen ment az nem hiszem, hogy utana elment dolgozni :D
Igazabol engem csak az remiszt, hogy nem talalnek munkat, mert “oreg” vagyok palyakezdonek.
2021. okt. 13. 22:24
3/7 anonim válasza:
Szerintem vannak olyan duális képzések, amikben egyszerre tanulsz és dolgozol, amelyik kifejezetten arra specializálódnak, hogy tanulás mellett adnak szakmai tapasztalatot is.
4/7 anonim válasza:
46 évesen kezdtem el egyetemre járni, most vagyok másodéves.
5/7 anonim válasza:
A mi szakunkon fiatalnak számítanál (levelezőn tanulok).
6/7 anonim válasza:
Egyébként ez a nulla tapasztalattal duma tiszta hülyeség. Én az első évtől fogva dolgoztam, 3 év tapasztalattal szereztem diplomát. Műszaki, gazdasági, informatikai területen nem kell attól félni, hogy nem lesz munkád kb azonnal
7/7 anonim válasza:
25 vagyok és van "szaktársam" aki kb 60 éves. Második, harmadik diplomáját csinálja mert váltani akar...
Ha végzek az első szakkal lehet csinálok még egyet (legalábbis elkezdem) mert hajt a kíváncsiság az oktatási rendszert illetően... Amikor elkezdem leszek én is vagy 27 éves mert szeretnék egy kicsit olyan dolgokkal foglalkozni amik érdekelnek, és nem mindig a tanárok "hát ez kva fontos" dolgait magolgatni, amit utána a büdös életben nem látsz viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!