40 évesen lehet egyetemre menni?
Sajnos anno nem volt lehetőségem, nagyon szegények voltunk, de azóta is bánom. Szeretnék egy levelező szakot megcsinálni, de lövésem sincs hogy álljak neki.
Van egy érettségim, ami nagyon jól sikerült, de nem emelt szintű. Levelező (fizetős) szakon is pontokat kell elérni?
Ami még fontos lehet, nincs matek érettségim. Külföldi vagyok, ott érettségiztem, de ott nem kötelező a matek érettségi hanem választható, illetve magyar nyelv és irodalomból sincs értelemszerűen, hanem a másik ország nyelvéből van.
15 éve Budapesten élek, itt is szeretnék tanulni.
Rengeteg külföldi diák van, így biztosan megoldható, csak nem értek hozzá. Valaki írna tapasztalatokat?
Köszönöm.
És érettségizni lehet csak úgy, hogy nem jár az ember iskolába?
Ezt nem tudtam.
lehet :)
39 vagyok, harmadéves.
Sajnos az emelt érettségi kötelező még a fizetősön is.
Felvi-n nézd meg a szakkövetelményét, és azok közül válasz ki egyet amit szerinted meg tudnál csinálni.
Február 15 az érettségire jelentkezés határideje.
"Ami még fontos lehet, nincs matek érettségim. Külföldi vagyok, ott érettségiztem"
Nem tudom, hogy ez bekavarhat-e, szerintem írj a felvinek egy emailt ők biztos tudják/segítenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!