22 évesen nem túl késő már egyetemre menni?
Két választásod van:
1: Lesz@rod, hogy 22 évesen kezded, de azt tanulod ami érdekel, aztán diploma után csinálsz belőle egy jó karriert.
2: Inkább nem mész el ilyen "idősen", hanem elmész dologzni, aztán majd 30 évesen felteszed a kérdést: nem-e lett volna jobb elmenni egyetemre, és vajon 30 évesen késő-e már elkezdeni?
Szerintem egyértelmű, hogy az első opciót érdemes választani.
Szerintem egyáltalán nem késő, amúgy csomóan úgy jönnek, hogy már 40 fölött vannak, és van már 3 gyerekük.
Meg amúgy vannak esetleg olyan képzések is, amikből foszk is van; amit egyetemen lehet tanulni szintén, csak rövidebb a képzésiidő, és nem diplomát kapsz érte, de bizonyítványt.
Kérdező, számtalan ilyen kérdés volt ezen az oldalon, mindig ugyanaz volt a válasz, vagyis hogy nem vagy túl hozzá öreg hozzá, sőt, sokkal később sem leszel az.
Megkérdezhetem, hogy te miért gondolod azt, hogy egyetemre csak rögtön érettségi után lehet elmenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!