Ha elvégeztem egy tanári képzést, utána még lehetek tanító?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 15:45
11/14 anonim válasza:
"Hátha változik a helyzet mire végzek."
Erre ne alapozz, én is ugyanezt mondtam a tanárképzés elején. Most 6 évvel később, frissdiplomásként csak rosszabb a helyzet. Az érettségi nélkül dolgozó szakmunkás öcsém a háromszorosát keresi a kezdőfizetésemnek.
12/14 anonim válasza:
Csak megnyugtatásképp: a közszférában (diplomával) van ennél rosszabb helyzet is.
13/14 anonim válasza:
Nem lehet ennél rosszabb helyzet, ugyanis ez a szakmunkás minimálbér, amit egy kezdő tanár kap. Diplomával ennél kevesebbet nem adhatnak.
14/14 anonim válasza:
Hidd el, van rosszabb! Diplomával, szintén garantált bérminimumért, esetleg több munkakörben és évi huszonnap szabadsággal (amit szintén nem akkor veszel ki, amikor akarsz, de legalább az iskolai szünetek töredékére sem elég)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!