Tanítóként végeztem, hova tovább?
Idén végeztem, mint tanító. Nem dolgozom a szakmában, viszont hasonló területen, szakképzésben dolgozom egy SZC-ben. Szeretnék még továbbtanulni, viszont nem tudom, hogy merre induljak. Milyen lehetőségeim vannak? A mesterképzésen gondolkozom. Megéri az a két év? Utána van még lehetőségem tovább menni? Mit javasolnátok?
23/F
Tudnál mondani párat?
Valamiféle vezetői pozícióra gondolok. Tetszik az intézményvezetőség, tanügyigazgatás, iskolák igazgatása, koordinálása.
Hú, most nagyon nem fog tetszeni amit írok, de:
Az oké, hogy tetszik a vezetői pozíció, de a semmiért nem fognak kinevezni vezetőnek. Főleg nem frissdiplomásként. Bármilyen szektorban is dolgozol, X év tapasztalat nélkül biztosan nem fognak kinevezni vezetőnek, mert gőzöd sincs arról, hogyan folyik a munka.
Plusz az sem mindegy, hogy kik és hogyan választják a vezetőket.
#hármas
Jelenleg dolgozom és szeretem, amit csinálok, szóval nem most váltanék: ezt nagyon hosszútávra gondoltam, nyilván, kb. egy 10-15 évre.
#négyes
Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!