Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanító-Magyar műv. terület...

Tanító-Magyar műv. terület vélemények?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 17. 23:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi a célod vele.

A vezető tanár szerint az egyik legbiztosabb munka, mert sok órája van, így tuti nem kihalásos alapon lehet csak bejutni egy iskolába (mint mondjuk technika vagy informatika műveltségi területtel). Ráadásul nagy előnye, hogy a sok óra miatt 1-max 2 évfolyamon tanít, tehát jobban ismeri a gyerekeket.

A tanulás-részét nem tudom. Nem magyaron vagyok :P

2021. ápr. 18. 15:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Igazából gyógypedagógiát tervezek, de a ponthatárok miatt vettem számításba egy bizonyos B-tervként, hiszen úgyis emelt magyart csinálok jövőre érettségin.
2021. ápr. 18. 17:31
 3/13 anonim ***** válasza:
A tanító jó, szép pálya. És az emelt magyar nem feltétlen vonzza magával a magyar művtert. Lehet az még bármi más is, amit szeretsz, tesi, matek, idegen nyelv, természetismeret...
2021. ápr. 18. 20:56
 4/13 A kérdező kommentje:

Tudom, de ha csak ez jön össze, akkor nálam a magyar vagy töri, ami lehetséges opció.

Azért remélem, hogy annak ellenére amilyen véleménnyel vannak a tanáraim az emelt magyarról sikerül majd olyan 70-80%-ot összehozni 🙂 elég magas a gyp ponthatár Szegeden és Pesten is...

2021. ápr. 18. 22:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Értem, drukkolok, hogy ne kelljen B-terv ;)
2021. ápr. 19. 07:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 🙂
2021. ápr. 19. 19:15
 7/13 Szejci válasza:
100%
A magyarral kevésbé tudsz magánórát vállalni, mint mondjuk a matekkal vagy nyelvvel, valamint a magyar tanításban a felelősség, a kihívás is sokkal nagyobb, hisz a legfőbb mérések matekból, magyarból vannak (kompetencia, felvételi). Én most matek műv. teren vagyok.
2021. ápr. 24. 11:28
 8/13 anonim ***** válasza:

Dettó matek művter. És természetismeret.

Magyarosként kvázi esély sincs más tantárgyat tanítani. Ezek mellett azért lehet, illetve ez jó páros így :)

2021. ápr. 24. 13:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Oké ez mind igaz...de mi van akkor ha csak magyart és törit lehet választani?
2021. ápr. 24. 17:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy melyik sulinál hány műv. területet lehet választani, de nálam Inkább a humán tárgyak jöhetnek szóba, a matek nem az erősségem 🙂 de a töri (ember és társadalom) egy kicsit jobb lenne, ettől függetlenül majd meglátom hogy alakulnak a dolgok.
2021. ápr. 25. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!