Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fontos! Jelentkezhetek emelt...

Fontos! Jelentkezhetek emelt kémia érettségire úgy, hogy csak 9-10.-ben tanultam és nem vettem fel faktnak 11-12.-ben, tehát csak 9-10. év végi jegyeim vannak belőle? 12.-es vagyok

Figyelt kérdés

tegnap 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen
tegnap 19:46
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm!!
tegnap 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen.

Nem érts félre, mert nem ellened szól, de milyen már, hogy ezeket a kérdéseket nem lehet feltenni az iskolában, vagy hogy ott pl ofőin szóba sem kerül a téma...

tegnap 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, én 10.-ben így tettem le a biológiát, a lényeg, hogy a helyi tanterv szerint befejezted a tantárgy kötelező tanulását.

Én először megkérdeztem a tanárom hogy mehetek-e, ő azt mondta nem tudja, nem szoktak ilyen korán kimenni, kérdezzem meg az ofőt. Amikor kérdeztem az ofőmet, nem tudott rá válaszolni, azt mondta megnézi. Nem nézte. Aztán írtam az igazgatónak, aki elküldött nekem valami törvényt válaszként, amiből nem tudtam túl sokat kihámozni. Végül írtam az oktatási hivatalnak, ahonnan egy közepesen normális választ kaptam, amiben elmondták hogy ne tőlük kérdezzek, hanem az iskolámtól, de végül is megírták, hogy kimehetek.

tegnap 20:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Jogos, de sajnos az osztályfőnököm nem túl segítőkész és nem is tud válaszolni soha semmire, egy másik tanár, akit kérdeztem az iskolában, ő se tudta megmondani. Az oktatási hivatal oldalán lévő leírásból meg nem voltam benne teljesen biztos, hogy most akkor mi is van pontosan.
tegnap 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Írj az oktatási hivatalnak egy levelet, válaszolnak rá:

info@oh.gov.hu

tegnap 21:47
 7/7 A kérdező kommentje:
#4 hát igen ez a baj, én is bárkit kérdeztem nem tudta, hogy hogy van, de akkor lehet így is. Köszönöm szépen!! ;))
tegnap 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!