Mikor lesz a beiratkozás vagy hol lehet megnézni a pontos dátumot?
Unokatestvérem és én is idén leszünk elsőéves hallgatók a Debreceni Egyetemen viszont nem tudjuk hogy mikor lesz a beiratkozás :(
Valaki esetleg nem tudja hogy hol lehetne megnézni?
Vagy ilyenkor még nem szokták kiírni? Sajnos sehol nem találjuk, pedig már többször is átnéztük az egyetem oldalát!
Én is a DE-re megyek🙋♀️
Elvileg gólyatábor alatt lesz a beiratkozás. Bár én sem, és még sokan nem megyünk, úgy gondolom, hogy nekünk lesz egy külön időpont is fenntartva, én olyan aug 20 utánra tippelem, de biztos értesítenek minket nemsokára, mert én sem tudok még semmit sem.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Közben megtaláltam a pontos időpontot :) ami a gólyatábor alatt lesz, igen.
Utolsó, ha szabad tudnom miért nem jössz gólyatáborba? Csak mert én is erősen gondolkozom hogy nem megyek de nem tudom mert elég sok hasznos infót akkor mondanak el :(
A mi csoportunkból sokan nem megyünk. Én nem vagyok az a bulizós, ivós fajta, a csoporttársaim sem, akik nem mennek. Csupán nem szeretnék 5 napig ott lenni úgy, hogy nem is érzem magam jól, mert én “nem élem” ezeket a földig ivós partikat, és azért, hogy rosszul érezzem magam, sokallom a 25 ezret.
Egyébként meg ami nagyon fontos, azt úgy is meg fogjuk tudni időben a gólyatábor nélkül is, szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!