Milyen gondolatmenet alapján válaszak szakot?
Most fogok egyetemre menni, és nagyon tanácstalan vagyok . Egyszerűen nem tudok döteni a szakok között , részben ez az én hibám is mivel 5 különböző szakot jelöltem meg. Gazdálkodás és menedzsment , nemzetközi gazd, töri- angol tanár, jogász , nemzetközi igazgatás.
Közgazdaságot sosem tanultam , de az órák címén megnéztem pár jegyzetet , az egyes órákról . Sajnos matekból azonban nem vagyok túl jó , éppen hogy hármas lett az érettségim:/ szerintetek igy ostobaság elkezdeni ezeket a szakokat?
A jog is vonzó számomra , erről a szakrol tudnátok mesélni?
A nemzetközi igazgatásról nem találtam túl sok dolgot:/
Nézd meg, melyiknél milyen tárgyakat tanulnál. Ha valamelyiknél sok van aminek már csak a neve is undort vált ki akkor az kuka. Jó, lehet, hogy vegül tetszene az adott tárgy, de valószínűbb, hogy nem.
Szerintem a jogász a legjobb választás, de neked kell eldöntened, mi való jobban neked.
Gondold el, hogy milyen munkahelyen dolgoznál szivesebben és ahoz már könnyebb szakot választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!