Szerintetek otthagyjam az OKJ-t?
Tavaly érettségiztem, 2020ban, és tanév végén jelentkeztem egy OKJ képzésre logisztikai technikusnak, mivel még úgy éreztem, hogy nem állok készen egy egyetem megkezdésére egyedül 17-18 évesen.
Most végzek az első évvemmel, viszont eléggé elbizonytalanodtam..
Nem nagyon tetszik ez a szakma, nem is érdekel (nem hinném hogy ezzel szeretnék foglalkozni), de ennek ellenére kitűnő lesz az évvégim belőle, de mindösszesen csak a szorgalmam miatt..
Viszont most jelenleg úgy érzem, hogy készen állnék az egyetemre, egy kereskedelem és marketing szakon, viszont ahhoz hogy felvegyenek, kell egy angol nyelvvizsgát is szereznem, amit lehet, hogy nem tudnék megcsinalni a maradék 1 év mellett (sok felelés, dolgozat és vizsgák) , de nem tudom...
A kérdés az, hogy befejezzem-e ezt az OKJ-t, aminek a végén még 1 nehéz vizsga is van és közben rágjam át a nyelvvizsgán magam, ami lehet nem is sikerül, vagy szeptembertől csak angoloznék, de akkor oda ez az év kb..
Kérlek segítsetek, ti mit tennétek a helyemben?🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!