Szeretnék egyetemre menni Szerintetek lehetséges?
Sosem voltam jó tanuló, ebben a tanévben viszont marhára elkezdtem tanulni. 12.-es vagyok és félek hogy kicsúsztam az időből. Egy ideje foglalkoztat a továbbtanulás gondolata. Nagyon érdekel a pszichológia de tudom hogy oda esélyem sincs bekerülni, viszont a gyógypedagógia szaknak van egy olyan ága hogy pszichopedagógia, és ide könnyebb is bekerülni.
Valaki aki esetleg hasonló cipőben járt, mégis sikerült neki egyetemre menni az kérem írjon
Felvételinél van egy olyan opció, hogy az év végi jegyeidet nem nézik, csak az érettségi eredményedet duplázzák. Ha most eldöntöd hogy mire akarsz bekerülni, és ráhajtasz, hogy a felvételi követelménynek megfelelő érettségik jól sikerüljenek akkor igazából teljesen mindegy az is, ha eddig mindenből kettes voltál.
Az érettségi rettentően standardizált, elkezded megoldani a régebbieket és rájössz, hogy mindig kb ugyanazok a kérdéseket teszik fel, ugyanazt a logikát kell használni, szóval könnnyű rá gyakorolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!