Ezzel hova tudnék menni továbbtanulni?

Figyelt kérdés
Kb. 330pontom lesz összesen és egy középszintű infó érettségim. Mindenképp egyetem vagy főiskola..nézegettem a szakokat és mindenhova matek kell és egy közép vagy emelt szintű választott..létezik olyan amihez nem kell matek,mert nekem sajnos már az nem lesz :( informatikai és kereskedelmi dolgok érdekelnek elsősorban..köszi ha segítettek
2010. aug. 15. 11:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Itt meg tudod nézni a lenti részletes kereső alapján, hogy milyen szakokra jelentkezhetsz az informatika érettségi alapján."

Javítva:

Itt meg tudod nézni a lenti részletes kereső alapján, hogy milyen szakokra jelentkezhetsz informatika érettségivel.

2010. aug. 15. 13:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"végülis mindegy hova megyek most már csak vhova vegyenek fel"

Na ez itt a kurv@ nagy probléma. Ezért ér szart se a diploma, mert mindenkinek kell, meg mindenki egyetemre akar járni.

Menjél el felsőfokú OKJ-re, azért kapsz pluszpontot, akkor esetleg felvesznek, ha meg nem akkor lesz egy szakmád.

2010. aug. 15. 13:32
 13/21 A kérdező kommentje:

Na tisztázzuk:D

12.es leszek most és le fogok majd érettségizni,mint a legtöbb ember. választottam az infó amit középszinten fogok letenni.

egyetemre akarok menni,mert szeretnék diplomát..amik érdekelnek: infó-de mivel emelt- vagy középszintű matekom már nem lesz,mert arra sajnos képtelen lennék(nem vagyok annyira jó,hogy érettségire is tanuljak,figyeljek a rendes jegyekre is) az ezek szerint kilőve. érdekel még a pénzügy de ahhoz is kell matek és a turizmus vendéglátáshoz pedig nem kell az informatika..tehát bajban vagyok. olyan szak kellene nekem ahová elég lenne egy középszintű infó,de szerintem olyan egyetemen nincs..

amúgy bio-kémiát tanulok de sajnos mostanra megutáltam,pedig jó szakma az is...de ha nem szeretem fölösleges..más szakra hajlandó vagyok amihez elég a 330pont. remélem értitek

2010. aug. 15. 13:44
 14/21 anonim ***** válasza:
De akkor te most előrehozott érettségit csináltál, és úgy írod, hogy már nem lesz előrehozottan meg a matek?
2010. aug. 15. 13:53
 15/21 A kérdező kommentje:
hát nekem már csak az a rendes matek lesz amit mindenkinek kell M.o-n.
2010. aug. 15. 13:56
 16/21 A kérdező kommentje:
szóval előrehozott közép infó,irodalom,töri,angol és a matek. nem lesz még 1 plusz tantárgyam
2010. aug. 15. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
De akkor lesz egy közép matekod. Nem értem mi a problémád.
2010. aug. 15. 14:20
 18/21 anonim ***** válasza:
rendes matek= középszintű. Ne haragudj, de ha ezt sem sikerül felfognod, akkor ne menj egyetemre.
2010. aug. 15. 14:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Ilyen beállítottsággal én nem mennék a helyedben egyetemre. Vagy kismillió OKJ, legyen egy szakmád, mert ne is haragudj, de ha nem vagy valami eszes (330 pont nem nagy eresztés, bocs), akkor hiába küzdöd el magad a diplomáig, attól nem leszel okosabb. Sőt... Matek meg majdnem mindenhova kell, kivéve a jogi kar kb mega bölcsészet, de azokkal meg aztán sokra nem lehet menni, mivela jogi karon seggelni kell nonstop, bölcsészet meg... Vicc. Szerezz inkább szakmát, avval is tök jól meg lehet élni, ha értesz hozzá, pl fizikai munkásokból egyre kevesebb van, ergó egyre többet fog egy szakma érni. Nehogy azt higyjed ám, hogy csak az ér valamit, akinek diplomája van. Lassan a gázszerelő jobban keres, mint egy orvos. Gondolkodj el ezen.
2010. aug. 15. 17:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha majd fogsz érettségizni matekból, akkor miért ne lenne meg? Nem csak az előrehozott számít, az csak azért van, hogy ne minden tantárgy egyszerre szakadjon rád. Tehát előnyben is vagy, hogy nem kell az infó mellett még plusz olyanból érettségizned ami nem tartozik bele a kötelezőbe.
2010. aug. 15. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!