Ezzel hova tudnék menni továbbtanulni?
"Itt meg tudod nézni a lenti részletes kereső alapján, hogy milyen szakokra jelentkezhetsz az informatika érettségi alapján."
Javítva:
Itt meg tudod nézni a lenti részletes kereső alapján, hogy milyen szakokra jelentkezhetsz informatika érettségivel.
"végülis mindegy hova megyek most már csak vhova vegyenek fel"
Na ez itt a kurv@ nagy probléma. Ezért ér szart se a diploma, mert mindenkinek kell, meg mindenki egyetemre akar járni.
Menjél el felsőfokú OKJ-re, azért kapsz pluszpontot, akkor esetleg felvesznek, ha meg nem akkor lesz egy szakmád.
Na tisztázzuk:D
12.es leszek most és le fogok majd érettségizni,mint a legtöbb ember. választottam az infó amit középszinten fogok letenni.
egyetemre akarok menni,mert szeretnék diplomát..amik érdekelnek: infó-de mivel emelt- vagy középszintű matekom már nem lesz,mert arra sajnos képtelen lennék(nem vagyok annyira jó,hogy érettségire is tanuljak,figyeljek a rendes jegyekre is) az ezek szerint kilőve. érdekel még a pénzügy de ahhoz is kell matek és a turizmus vendéglátáshoz pedig nem kell az informatika..tehát bajban vagyok. olyan szak kellene nekem ahová elég lenne egy középszintű infó,de szerintem olyan egyetemen nincs..
amúgy bio-kémiát tanulok de sajnos mostanra megutáltam,pedig jó szakma az is...de ha nem szeretem fölösleges..más szakra hajlandó vagyok amihez elég a 330pont. remélem értitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!