Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kémia tanulás nulláról. Hogyan?

Kémia tanulás nulláról. Hogyan?

Figyelt kérdés

6.osztályos koromban volt először kémiám, soha nem figyeltem rá oda mert nem érdekelt. 9.osztályban újra volt kémiám és nagyon érdekelt (ennek sok oka van pl.: végignéztem a Breaking Badet...)

Jelenleg egyetemen tanulok és a kémia nagyon nehezen megy, mert nincsen semmi alapom. Hogyan tudnék a nulláról elindulva kémiát tanulni, a legalapvetőbb dolgoktól kezdve? (Főként könyvekre gondolok amelyek jók lennének) Előre is köszönöm.

2021. jan. 17. 23:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Update : 3-as lett a vizsgám, jobbra számítottam.

Műszaki kémiát tanulok

A 9.es kémia oktatásomat meg hagyjuk, nem egy erős gimibe jártam, végig pofázott mindenki, senkit sem érdekelt egy picit sem szinte, szóval alig tanultunk valamit.(8-as válaszoló telitalálat :D )

Úgy vettek fel hogy a matek érettségim 89% lett az emelt infóm pedig 70, ezt a két tárgyat elfogadták, mellé a felsőfokú complex angol nyelvvizsga, tehát mindenem megvolt hogy felvegyenek.

"Ez a vonat már elment". 11.év végén tudtam meg hogy a szemem miatt nem vesznek fel az NKE HHK-ra, úgyhogy gondolkoztam hogy mi az ami érdekel, és innen jött a járműmérnök. Magamtól tanultam meg programozni (Érettségire), a matekot is magamtól tanultam meg.

2021. jan. 18. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!