Kémia tanulás nulláról. Hogyan?
6.osztályos koromban volt először kémiám, soha nem figyeltem rá oda mert nem érdekelt. 9.osztályban újra volt kémiám és nagyon érdekelt (ennek sok oka van pl.: végignéztem a Breaking Badet...)
Jelenleg egyetemen tanulok és a kémia nagyon nehezen megy, mert nincsen semmi alapom. Hogyan tudnék a nulláról elindulva kémiát tanulni, a legalapvetőbb dolgoktól kezdve? (Főként könyvekre gondolok amelyek jók lennének) Előre is köszönöm.
Update : 3-as lett a vizsgám, jobbra számítottam.
Műszaki kémiát tanulok
A 9.es kémia oktatásomat meg hagyjuk, nem egy erős gimibe jártam, végig pofázott mindenki, senkit sem érdekelt egy picit sem szinte, szóval alig tanultunk valamit.(8-as válaszoló telitalálat :D )
Úgy vettek fel hogy a matek érettségim 89% lett az emelt infóm pedig 70, ezt a két tárgyat elfogadták, mellé a felsőfokú complex angol nyelvvizsga, tehát mindenem megvolt hogy felvegyenek.
"Ez a vonat már elment". 11.év végén tudtam meg hogy a szemem miatt nem vesznek fel az NKE HHK-ra, úgyhogy gondolkoztam hogy mi az ami érdekel, és innen jött a járműmérnök. Magamtól tanultam meg programozni (Érettségire), a matekot is magamtól tanultam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!