Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van esély arra, hogy nem a...

Van esély arra, hogy nem a nulláról, de csekély tudásról fél év alatt felkészüljek rendesen egy emelt kémia érettségire?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, idén érettségizem. Biológiából és kémiából szeretnék emelt szinten érettségit tenni. Biológiából nagyon jó vagyok, de a kémia elég döcögős. Van szerintetek arra esélyem, hogy magántanár segítségével a májusig, egy olyan 80% körülire meg tudnám írni??

2016. nov. 24. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
Én pozitív személyiség vagyok és optimista. De reális is. Nagyon kicsi erre az esély.
2016. nov. 24. 19:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Nyilván függ attól, hogy mennyire lesz szerencséd.

Gondolom egyéb tárgyakból is most fogsz érettségizni,így azt mondanám, hogy nem lehetetlen, de nem is könnyű. Ha megy a matek, és tudsz találni egy tanárt, akivel innentől legalább heti egyszer legalább 2 órát számoltok, és te pedig minden nap foglalkozol számítással (1-2-3 óra), akkor menni fog a 80%.

Nyilván biztosabb, és kényelmesebb lenne majd jövőre csinálnod.

2016. nov. 24. 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
hogyne lenne esély? az érettségi egy vicc! én semmit se tanultam úgy lett 54% ami megmaradt még középsuliból..í. ha tanulsz fél év!! ne viccelj egyetemen egy zh annyi,mint az emelt érettségi...próbáld meg,ne hagyd hogy lebeszéljenek fél év nagyon nagyon sok idő. Szurkolok. Ja az már más kérdés,hogy szívok az egyetemen a kémiával de bejutni bejutottam..
2016. nov. 24. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Simán van. Mi a félév alatt vettük annyi kémiát mint ami az érettségire kellett.
2016. nov. 24. 23:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Van már tanárod?
2016. nov. 25. 13:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Pénteken megyek egy tanárhoz, de az a baj,hogy nem igazán vállalnak már emeltet, valószínűleg egy kisebb csoportba fogok járni, ahol párszor el tudok menni az oktatóhoz magánba is.
2016. nov. 29. 18:49
 7/10 Könnyű-Gé válasza:
0%
Kettesre megtudod irni :D
2016. nov. 30. 17:32
 8/10 anonim válasza:
Mi lett azóta? Hogy sikerült?
2017. márc. 5. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze, simán.
2018. febr. 6. 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:
80 %-ra tutu megtudod, ha az elég.
2018. febr. 6. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!