Szepen es folyekonyan szeretnek angolul beszelni? Hogyan tanuljam meg a nehezebb szavak kiejteset? Van esely ra, hogy kb 2-3 honap alatt megtanulok rendesen folyekonyan beszelni?
Az alapokat nagyjabol mar tudom, csak az igeidok kicsit nehezek es nem nagyon tudom megjegyezni mikor melyiket kell hasznalni, angolul beszelni tudok , van egy csomo baratom akivel angolul beszelek, viszont a fontosabb dolgokat mint pl: egy etteremben vagy varosban , orvosnal hogy kell beszelni azokat nem igazan tudom ://
Szeretnem minnel hamarabb megtanulni, nyaron utazom kulfoldre szoval muszaj minnel gyorsabban. Bar igy neten keresztul nem sokra fogok menni, de addig amig nem talalok egy magantanart ez is sokat segitene. :/
Erdekel minden ami az angol nyelvvel kapcsolatos,azok a szleng szavak amiket hasznalnak,kifejezesek stb.
Aki tudna segiteni az legyszives irjon, nagyon halas lennek! Koszonom elore is!
Hááát, hogy megint őszinte legyek én már jóideje használom az angol nyelvet, de főleg a szakmámban és eléggé passzív módon.
Ha Neked akkora szerencséd van, hogy vannak angol barátaid is, akikkel élőben tudsz beszélgetni, akkor tulajdonképpen nem értem mi a gondod? :-)
BESZÉLJ SOKAT! JÁTSZÁTOK EL, HOGY Ő AZ ORVOS ÉS TE VAGY A BETEG... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!