Debreceni egyetemisták válaszát várom, milyen ott az élet?
idén érettségizek, és szegeden vagy pesten szerettem volna orvosi diagnosztikát tanulni, de egyik egyetem, se3m a sote, sem a szte nem indítja, így maradt nekem debrecen. Az alapkepezest szeretném nappalin csinálni, így oda kell majd költöznöm. Sosem jártám méf Debrecenben, nem ismerek ott senkit. A kérdésem igazából az lenne hogy milyen a város egy egyetemistának? Milyen a koli, van e szorakozasi lehetőség, esetleg munkalehetőség mert szeretnék majd a suli mellett dolgozni.
A válaszokat köszönöm előre is
Bárki bármit ír, az nagyon szubjektív lesz, így számodra csak részben lesz hasznos.
Amit általánosságban tudni lehet: Debrecen mint város nagyon biztonságos - csak drága.
Több mint 30 ezer egyetemista van, tehát van élet rendesen - ráadásul a Debreceni Egyetem az egyik leggazdagabb egyetem.
Az albérlet, a tömegközlekedés drága, de legalább jó.
Debrecenben jelenleg csak az nem dolgozik, aki nem akar; van munkahely, van perspektíva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!