Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debreceni egyetemisták válaszá...

Debreceni egyetemisták válaszát várom, milyen ott az élet?

Figyelt kérdés

idén érettségizek, és szegeden vagy pesten szerettem volna orvosi diagnosztikát tanulni, de egyik egyetem, se3m a sote, sem a szte nem indítja, így maradt nekem debrecen. Az alapkepezest szeretném nappalin csinálni, így oda kell majd költöznöm. Sosem jártám méf Debrecenben, nem ismerek ott senkit. A kérdésem igazából az lenne hogy milyen a város egy egyetemistának? Milyen a koli, van e szorakozasi lehetőség, esetleg munkalehetőség mert szeretnék majd a suli mellett dolgozni.

A válaszokat köszönöm előre is

2021. jan. 1. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Bárki bármit ír, az nagyon szubjektív lesz, így számodra csak részben lesz hasznos.

Amit általánosságban tudni lehet: Debrecen mint város nagyon biztonságos - csak drága.

Több mint 30 ezer egyetemista van, tehát van élet rendesen - ráadásul a Debreceni Egyetem az egyik leggazdagabb egyetem.

Az albérlet, a tömegközlekedés drága, de legalább jó.

Debrecenben jelenleg csak az nem dolgozik, aki nem akar; van munkahely, van perspektíva...

2021. jan. 1. 20:12
 2/2 Viljam Fiser válasza:
100%
Magamból kiindúlva szerintem jó,ha csendesebb vagy,vagy ha bulizósabb vagy,megtalálhatod a saját kis világodat. Csak legyél kedves és nyitott a többi emberrel,a többi majd jön magától,ne aggódj.
2021. jan. 3. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!