Budapesti egyetemisták! Milyen a fővárosban tanulni?

Figyelt kérdés
Közbiztonság milyen?És a hallgatói élet?Írjátok a válaszotokban azt is h hol tanultok!

2013. jan. 12. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én vidéki vagyok, így féltem először Budapesttől, de abszolút pozitív csalódás ért. Eddig egyetlen incidens sem ért, értelmes emberekkel vagyok körülvéve és jó a közösség. Újbudán lakom most, elég biztonságos környék. Ja és az ELTÉ-re járok.
2013. jan. 12. 20:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én összesen 7 évig laktam Budapesten, jól éreztem magam. Az Eltén és a Bme-n tanultam, nagyobbrészt a 11. kerületben laktam, de a pesti részekkel se volt bajom, igaz, a jobb kerületekben laktam. Onnan a távolság volt kellemetlen.

A közbiztonsággal sem volt gáz, a hallgatói élet pedig mindenhol más, viszont mindenhol aktív. Kollégista voltam, a nagyobb kolikban mindennap volt valami, de a kisebben sem unatkozott aki nem akart.

2013. jan. 13. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!