Egyetemisták! Havonta mennyit fizettek a következőkre?
-könyvekre,fénymásolásra,írószerekre, stb (bölcsész szak érdekelne)
-élelmiszerre egy főre (olyan érdekelne, aki főz magára)
-ha szobát béreltek, akkora arra + rezsi
-szórakozás
-egyéb
Hogy jöhetnék ki jól anyagilag úgy, hogy költségtérítéses képzésre megyek (160/félév) és a max. diákhitel, amit fel lehet venni 50 ezer forint. Havona, ha kifizettem az iskolát, marad 18 ezer forintom + némi (20-25 ezer max) szülői támogatás. Ki fogok jönni?
- 15 ezer
- 70 ezer
- 80 ezer
- 50 ezer
- 25 ezer - utazas
---------------------
TOTAL: 240 ezer
PS: University of California, Berkley
Köszönöm szépen, előző, de azzal nem megyek sokra, ha villogsz. Sőt, lelkileg csak romokban leszek attól, hogy neked ilyen könnyen mennek ezek a számok felfelé :D
Esetleg hozzám hasonló átlagpolgárok is leírnák a kiadásaikat?
- könyvekre nem költök, van jegyzettámogatás, fénymásolni se szoktam max havi egy ezresért. és nekem elég egy-két toll és ennyi
- hetente viszek 5000-et, általában elég kajára
- 30-35 ezer az albérlet
- szórakozás is ingyen van, max. a pia amire költök, azt meg meg lehet oldani okosba hogy többen veszünk egy üveget vagy ilyesmi. hetente 1000-2000 Ft kb.
jaah és Szegeden vagyok, bár ha fizetős lennék akkor nem lenne jegyzettámogatás és fizetni kéne a bérletért, mert most így nem kell.
Azt elfelejtettem hogy a vonatbérlet 6500 ft kb egy hónapra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!