50 évesen miből érdemes diplomát szerezni, ha az elsődleges cél az, hogy az életem hátralevő részében diplomás legyek? Gondolom orvosiban gondolkozni már ostobaság lenne.
Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 15:06
41/47 anonim válasza:
39: miért nem bírod felfogni, hogy ugyan nem szó szerint emelt szintűnek hívták, de ugyanúgy sokkal nehezebb volt a "központi" érettségi...???
42/47 A kérdező kommentje:
hogy miért nem fogok fel mellébeszélést? talán a jellege miatt. mond ki nyíltan mire gondolsz mikor beszélsz s akkor tudni fogom, mire gondolsz.
2020. jún. 23. 21:42
43/47 anonim válasza:
Kérdező = troll
Ha nő lenne, figyelemqrvának szokták nevezni sz ilyen kamukérdéses trollokat.
44/47 A kérdező kommentje:
troll a válaszolok egy része. érdekes van akik tudnak válaszolni, nem mellébeszélnek, nekik miért nem vagyok troll???
2020. jún. 23. 21:56
45/47 anonim válasza:
Én tisztességgel válaszoltam neked több alkalommal. De szerintem is troll vagy, hogy szándékosan vagy tudat alatt, lényegtelen. Kezdj valamit a stílusoddal, mert valami nem stimmel!
46/47 A kérdező kommentje:
ha meg tisztességgel válaszoltál akkor miért jó neked ha a trollok esztelenek s aszerint válaszolnak? akkor örülj hogy te nem vagy troll, s ne állj be közéjük
2020. jún. 23. 23:59
47/47 anonim válasza:
Na kérdező, eltelt lassan 3 év. Hogy állsz az egyetemmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!