Szociológiára vettek fel (oda is akartam menni elsődlegesen), de kb. fogyatékos vagyok matekból. Szerintetek így teljesíthető? Tartok a matektól.
Igazából a választásomnál az volt a szempontom, hogy egyszerűen tényleg sehova nem illettem be. A szociológiában találtam olyanokat ami érdekel, de az sem teljesen. A matektól viszont rettenetesen tartok. Érettségin is majdnem megbuktam (szóbeliztem). A matek miatt átmenetileg elvetettem a szociológiát, de érdeklődtem volt tanáraimnál meg 1-2 szociológus hallgatótól, utóbbinál mondta az egyik, hogy "analfabéta matekból", és könnyen megcsinálta. Én viszont nagyon félek, mert nem akarok 1 évet elb@aszni ha kibukok a matek miatt. Én olyan hülye vagyok matekból, hogy nemigaz..szégyen, nem szégyen én egy másodfokú egyenletet se tudok megcsinálni. :/
Vélemények? - Nem leszólást kérek.
Sokkal inkább elmélet kell (módszertan), mintsem tényleg számolni.. Azt meg úgyis megtanulod, kb 5 képlet az egész.
Elte tátk másodéves hallgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!