Manapság megéri szakácsnak menni? (elsődlegesen a szakmabeliekre lennék kíváncsi)
Elvileg ha minden jól megy idén fogok érettségizni (6 osztályos gimnázium) és most tiszta stresszben vagyok hogy hogyan tovább.
Igazából ez a szakma vonz a legjobban, mert imádok pepecselni a konyhában, de az elején biztos nem fizetett jól, ráadásul sokat kell gürizni, viszont a lakhelyem közelében van.
A másik ami még érdekel a grafikus, de ehhez Budapestre kellene menni ... és nem igazán vagyok oda a varosi tömegért... 😕,viszont biztos jobban is fizetne...
Valaki bármilyen használható tanács ezzel kapcsolatban?
Felőlem másik szakirány is jöhet. Amit tudni kell hogy "introvertált" típus vagyok, van kézügyességem, szeretek beleveszni a részletekbe, aprólékos munkákba és van is türelmem az ilyesmihez. A lényeg hogy ne irodai munka legyen, vagy olyan ahol egész nap ülni kell, viszont igen kemény fizikai munkát sem szeretnék (pl. ács). Bármilyen ötlet?
Ja és 18/L
Elég jól fizet,ha jól csinálod.
Attól függően,hogy milyen a főnököd még be is jelenthet normálisan,de ez már kevésbé jellemző.
Strapás meló az már biztos.És épp akkor fizet jól,ha olyankor dolgozol, amikor a legtöbb ember a szabad estéjét, hétvégéjét, ünnepnapját tölti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!