50 évesen miből érdemes diplomát szerezni, ha az elsődleges cél az, hogy az életem hátralevő részében diplomás legyek? Gondolom orvosiban gondolkozni már ostobaság lenne.
Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 15:06
31/47 anonim válasza:
Szólj, ha megtaláltad az online egyetemet, lehet, engem is érdekel... :)))
32/47 anonim válasza:
Kérdező: 90-ben érettségiztem, hogy a viharban ne kellett volna akkoriban felvételi mindenhová...
33/47 A kérdező kommentje:
emeltszintu érettségi nem kellett
2020. jún. 23. 17:45
34/47 anonim válasza:
Te egy troll vagy, ráadásul a gusztustalanabb fajtából, aki kötözködik is...Jelentve...
35/47 A kérdező kommentje:
akik értették a kérdést s rendesen válaszoltak azokkal nem "kötekedtem". akik nem, azokkal sem, azoknak csak elmagyaráztam az alapokat. de látom te csak szórakoztál.
2020. jún. 23. 17:53
36/47 anonim válasza:
Kétszintű érettség 2005 óta van, előtt felvételi volt okostojás Kérdező...
37/47 anonim válasza:
Már leírtam neki, de képtelen felfogni. 😂 szerintem a 8általános sincs neg neki. 😁
38/47 anonim válasza:
A #15-ben leírtam. H központi írásbeli volt plusz szóbeli fekvételi. 7
39/47 A kérdező kommentje:
naugye hogy nem volt emelt érettségi 30 éve. nekem volt igazam, csak meg sem értettétek, amit ittam, és már nem tudjátok, mibe kössetek bele.
2020. jún. 23. 18:00
40/47 anonim válasza:
A múlt most lényegtelen, ha szeretnél egyetemre menni akkor minimum egy darab emelt szintű érettségit kell csinálnod, ami az adott szakirányhoz kapcsolódik. Itt a lista: [link] (A kétszintű érettségit 2005-ben vezették be)
Nappali, esti és levelező képzés van az egyetemeken jelen pillanatban.
Elolvastam a hozzászólásaidat, de amiket leírtál ahhoz nem tudok szakot mondani. Nagyon kevés az információ.
Itt van az összes szak leírása: [link] (Érdemes lenne áttanulmányozni)
Ha esetleg tudsz írni valamit arról, hogy mi érdekel és mit csinálnál orvosin kívül akkor szívesen ajánlok szakokat ahhoz az irányhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!