Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyha elkezdek egy ingyenes...

Hogyha elkezdek egy ingyenes okj-t, de a ket eves kepzest egy ev utan ott hagyom, azert kell fizetni, es ha igen mennyit, vagy erre hol van valami jogszabaly?

Figyelt kérdés
Vagy akik kihagynak egy evet egyetem elott, mit csinalnak, hogy megmaradjon a diak kedvezmenyuk es legyen tb-juk? :D

2020. máj. 27. 13:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nappalis vagy akkor van diakkedvezmeny es tb, ha estis akkor nincs diakkedvezmeny ea akkor vab tb-d ha dolgozol vagy elintezed a kormanyhivatalban. En estis vagyok, megigenyeltem a tb-t, kapom is de van olyan segg osztalytarsam akinek hiaba mondjuk, hogy meg kell igenyelni, nyafog, hogy neki nincs. Okj utan nem kell fizetni ha ott hagyod
2020. máj. 28. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!