Milyen szak illene hozzám?
A gimi utolsó évében vagyok, és most már el kellene döntenem hogy hova jelentkezzek, de tanácstalan vagyok.
Jó tanuló vagyok, a matek is egész jól megy, kedvenc tantárgyaim az angol, a magyar, a töri, földrajz. Angolból emeltezek is, nyelvvizsgám is van belőle. Ami nem megy az a fizika és a műszaki dolgokhoz szerintem nincs érzékem.
Olyan szakra szeretnék jelentkezni ami keresett, és amiből normális színvonalon meg lehet élni.
Jobban szeretek egyedül dolgozni mint csapatban, és fontos hogy ne legyen nagyon stresszes a munkakör.
Előre is köszi ha valaki válaszol!
Jobb híján én is valami közgazdasági szakra gondoltam, nem mintha annyira érdekelne, de tényleg teljesen tanácstalan vagyok.
Ehhez a statisztikához/adatelemzéshez milyen alapszakra kellene jelentkeznem? Gondolom valamilyen gazdasági alapszak után lehet erre specializálódni. Ezzel vidéken (pl. Győrben) is el lehet helyezkedni?
Más ötletek is jöhetnek még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!