Milyen szak illene hozzám?

Figyelt kérdés

A gimi utolsó évében vagyok, és most már el kellene döntenem hogy hova jelentkezzek, de tanácstalan vagyok.

Jó tanuló vagyok, a matek is egész jól megy, kedvenc tantárgyaim az angol, a magyar, a töri, földrajz. Angolból emeltezek is, nyelvvizsgám is van belőle. Ami nem megy az a fizika és a műszaki dolgokhoz szerintem nincs érzékem.

Olyan szakra szeretnék jelentkezni ami keresett, és amiből normális színvonalon meg lehet élni.

Jobban szeretek egyedül dolgozni mint csapatban, és fontos hogy ne legyen nagyon stresszes a munkakör.

Előre is köszi ha valaki válaszol!

2020. jan. 5. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Közgazdaság, emberi erőforrás, idegenforgalom.
2020. jan. 5. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Tuti a matekot lovagolnám meg, adatelemzés, statisztika, és lenyomnék a torkomon egy programnyelvet, ami ezekhez kell (a Python nem agysebészet például, nézd csak meg).
2020. jan. 5. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Jobb híján én is valami közgazdasági szakra gondoltam, nem mintha annyira érdekelne, de tényleg teljesen tanácstalan vagyok.

Ehhez a statisztikához/adatelemzéshez milyen alapszakra kellene jelentkeznem? Gondolom valamilyen gazdasági alapszak után lehet erre specializálódni. Ezzel vidéken (pl. Győrben) is el lehet helyezkedni?

Más ötletek is jöhetnek még!

2020. jan. 5. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
95%
Minek emeltezel angolból, ha már van nyelvvizsgád? Kétszeresen nem fogsz többletpontot kapni. Én a helyedben másból emelteznék. Ha érdekelnek a nyelvek, akkor mehetsz tolmácsnak is akár, de én inkább a matekba kapaszkodnék. Ha megy a matek akkor menne a programozás is, ahhoz meg ha értesz lesz is vele munkád mindig. Vagy valamilyen mérnöki.
2020. jan. 5. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!