Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szak passzol hozzám?

Milyen szak passzol hozzám?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, mert nem találom az ideális szakot. Mindenképp valami pörgős munkát szeretnék. Nagyon érdekel a biosz, szeretem is tanulni, de orvos nem lennék, sem biológus. Szeretek írkálni (kicsit grafomán is vagyok) illetve táblázatokat, adatokat elemezni. Megy a matek, de csak bioszból emeltezek. Olyan munkát szeretnék, ami kreatív és csapatban lehet dolgozni. A kommunikációs képességeim megfelelőek, tanulni is szeretek, de csak a számomra érdekes tárgyakat. Angol nyelvvizsgám van, reménység szerint egész jól is beszélem a nyelvet.

Valami kreatív, közösségi feladatot képzeltem el magamnak.

Tudom, hogy ez az oldal sem lelkisegélyszolgálat, sem pályaválsztási tanácsadó, de ha valami isteni csoda folytán van valami ehhez hasonló szakma ötletetek, ne tartsátok vissza.

Ja és még annyi, hogy mindenképp egyetemi képzésben gondolkodom.

Köszönöm! 😉😄

2017. nov. 26. 14:11
 1/1 anonim válasza:
A kreativ, porgos, kozossegi munkarol a rendezvenyszervezes jutott rogton eszembe:D Azt hiszem, turizmus-vendeglatason valamelyik egyetemen van ilyen specializacio. Talan SZIE... A bioszhoz talan mondanam a gyogytornaszt, dietetikust, mas nagyon nem jut eszembe. Remelem segitettem, en is hasonlo cipobe jarok:D Sok sikert!
2017. nov. 27. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!