Hogyan találhatom meg, melyik szak passzol hozzám? Tudtok ajánlani jó karriertanácsadót? Szeretnék továbbtanulni, de még mindig nem tudom, mit szeretnék.
Néptáncolok, péntekenként vannak a próbák, és nagyon szeretem. Van egy spániel kutyusom, emellett írok főleg novellákat és kisregényeket, most épp bétaolvasót ekresek, mert szeretném megjelententi őket Merengőn, és színvonalas művet szeretnék kiadni. Mindig is érdekelt amagyar és a töri, és jó is voltam belőlük, meg az angolt szerettem nagyon. Még a föcit is szerettem, meg az éneket, de utóbbit megtartanám hobbinak. Még rajzolni szoktam kedvtelésből, és mindig kapom a dicséreteket, de szerintem még mindig van hova fejlődnöm, jó pap is holtig tanul. ;) Közönöm ezeket a segítő mankókérdéseket, ezekből mit lehetne összerakni?
Még ennyit magmaról: introvertált vagyok, inkább önállóan szeretek tevékenykedni, a kisebb társaságokat kedvelem, szeretek nyelveket tanulni, más kultúrákat megismerni. Lelkizős típus vagyok, jelenleg huszonéves vagyok.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!