Még mehetnék japánba középiskolába? Vagy akár dolgozni?
Elvégezted a középsulit, de kérdezed, hogy mehetnél-e máshol középsuliba? Már hogy lehetne? Itthon sem mehetsz vissza középsuliba, ha elvégezted, de iskolásan sem mehetsz vissza oviba... Nem is értem, hogy gondoltad.
A többi kérdésre szerintem ez a link nagyszerűen összeszedi a választ (de sajnos előre kell szólnom, hogy CSAKIS BAROMI DRÁGÁN LEHET KIJUTNI):
Kivéve, ha japánnal házasodsz össze. Az nagyban megkönnyíti a kijutást, lakhatást, vízumot, stb. Ezzel nem érdekházasságra akarlak biztatni, csak tudd, hogy ez az egyetlen anyagilag olcsó mód.
Illetve nem régóta végre Magyarországról is igényelhető a japán "working visa" (ezt is a linkelt oldalon olvastam, ott megtalálod te is a szerző másik írásában), akkor ott helyben dolgozhatsz-utazhatsz párhuzamosan. Ha még esetleg ez a megoldás megfelelne.
"Ezzel nem érdekházasságra akarlak biztatni, csak tudd, hogy ez az egyetlen anyagilag olcsó mód."
Én japánnal házasodtam össze, de azért így is belekerült vagy 3 millió forintomba a Japánba költözés :D
Előző: wow, gratulálok a házassághoz, sok boldogságot! :D
Köszi, hogy megosztottad velünk ezt az infót!
Akkor nem szóltam, ezek szerint mindenhogy drága. Sajnálom, Kérdező, ha ez az álmod, nem adják könnyen. De ettől még nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!