Jelentkezik valaki a 2015-17-es UWC-re?
Figyelt kérdés
2014. nov. 14. 01:31
71/98 anonim válasza:
En se tudok eppen aludni, megvarom elotte az e-mailt akar rossz hirre akar jo hirrel! :)
72/98 anonim válasza:
Hat hiaba varjatok mert az holnap este fog megjonni:D
73/98 anonim válasza:
Ti kaptatok már e-mailt? Annyira izgulok... :D
74/98 anonim válasza:
Nem még èn sem kaptam semmit...
75/98 anonim válasza:
Szerintem is majd este 8-9 után küldik. Nekem szerencsére nincs időm izgulni mert matek, nyelvtan es töri témazáróra készülök😂😂😂
76/98 anonim válasza:
Nem tudok odafigyelni a tanulásra, folyton az emailjeimet nézem
77/98 anonim válasza:
Feleslegesen izgultok ennyit, ha nem juttok tovabb akkor vagy megprobaljatok jovore is, vagy megy tovabb az eletetek ugy, ahogy eddig is.. Meg onnantol kezdve, hogy ervenyes a palyazat nincs ertelme izgulni,mert addig mulik rajtatok, hogy milyen munkat adtatok ki a kezeitek kozul,utana masok kezeben van a sorsotok.
78/98 anonim válasza:
Utolso, mintha a szambol vetted volna ki a szot:) Ha nem sikerul akkor annak az oka az, hogy nem voltam eleg jo ahhoz hogy tovabbjussak. Nem kell ilyen veresen komolyan venni. Szerintem legalabbis:)
79/98 anonim válasza:
Hát szerintem az attól függ, hogy kinek mennyit jelent az egész UWC.
80/98 anonim válasza:
Most jött az e-mail.. Én megyek a szóbelire..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!