Jelentkezik valaki a 2015-17-es UWC-re?
Figyelt kérdés
2014. nov. 14. 01:31
51/98 anonim válasza:
Mindenkinek, aki ugyanolyan izgatottan várja a visszaigazolást, mint én: "Kedves pályázók!
Sok üzenetet kapunk tőletek, amikben arról érdeklődtök, mikor értesítünk titeket a pályázatok érvényességéről. A beérkezett jelentkezések feldolgozása folyamatban van, azonban ez hosszabb időt is igénybe vehet. Kérünk titeket, hogy január végéig legyetek türelemmel."
52/98 anonim válasza:
még mindig nem kapott senki semmilyen értesítést?
53/98 anonim válasza:
Én még nem. Szerintem január utolsó hetében küldik őket.:)
55/98 anonim válasza:
Nekem az jelent meg az online felületen hogy "Pályázatod érvénytelen mert postai úton nem érkezett be" Az most azt jelenti amire gondolok? E-mail értesítést nem kaptam, lehet hogy ez automatikus dolog? És mivel még nem jutottak a pályázatok végére ezért nem jeleztek vissza? Nektek mit ír ki?
56/98 anonim válasza:
Nekem kb. 1 órája jött az e-mail, hogy a pályázatom megérkezett. :)
57/98 anonim válasza:
Az én pályázatom is megérkezett:)
58/98 anonim válasza:
nekem is megérkezett az a postai anyagom
59/98 anonim válasza:
Nekem is delutan otkor jott az e-mail hogy beerkezett, az online feluleten is zoldre valtott az ikon.:)
60/98 anonim válasza:
Közben én is kaptam, úgyhogy megnyugodtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!