Jelentkezik valaki a 2015-17-es UWC-re?
Figyelt kérdés
2014. nov. 14. 01:31
11/98 anonim válasza:
Wales, vagy Németország. Szeirntem 4-5 százan.
12/98 anonim válasza:
Én legszívesebben Norvégiába, Kanadába vagy Walesbe mennék, de Kína is elég vonzó :)
13/98 anonim válasza:
Én Olaszországba szeretnék menni!:)
14/98 anonim válasza:
En nekem igazabol teljesen mindegy, ha kijutnek barhova, en lennek a legboldogabb embe, bar ezzel szerintem mindenki igy van.:) De ha valasztani lehetne, valamilyen egzotikus helyre, pl Szingapur, Costa Rica, Szvazifold vagy India.:)
15/98 anonim válasza:
Én is jelentkeztem már le is zártam a pályázatomat es mindent postára adtam. ti hogy álltok?
16/98 anonim válasza:
én még sehogy sem állok.. :D de kész lesz ;)
17/98 anonim válasza:
Nekem meg let essze van hatra, de mindig mindent az utolso pillanatra hagyok.:D
18/98 anonim válasza:
Húú, örülök, hogy nem csak én nem vagyok még kész.:D Nekem is még rengeteg minden hátra van, de meglesz az!:D
19/98 anonim válasza:
Én már nagyon izgulok , hogy jol adtam e fel meghasonlók :D Amugy nekem pedig Új-mexico, Norvégia és olaszország anagy szerelmem.
20/98 anonim válasza:
nekem két esszé megírása van még hátra, remélem sikerül befejezni időben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!