Jelentkezik valaki a 2015-17-es UWC-re?
Figyelt kérdés
2014. nov. 14. 01:31
61/98 anonim válasza:
Nekem is megjött tegnap este 7körül! :)
63/98 anonim válasza:
Minek izguljak? Mar bekuldtem, valtoztatni nem tudok rajta. Ha eleg jonak talalnak akkor tovabb jutok, ha meg nem, az azert van, mert nem lennek eleg jo oda. Akkor meg nem is lenne ertelme bekerulni, hogy kesobb szenvedjek.:) Persze nagyonnagyon szeretnem ezt az egeszet, de tudom, hogy rengeteg tehesteges es kulonleges fiatal van rajtam kivul, akik megerdemelnek az osztondijat. En bizom a "felveteli bizottsagban", mar ha lehet igy hivni oket, jonehany ev tapasztalattal tudjak, ki valo oda es ki nem.:)
64/98 anonim válasza:
Jott az e-mail, hogy ervenyes a plyazatom. Nektek?:)
65/98 anonim válasza:
Nekem is megjött az e-mail. És érvényes az enyém is! :) (bár szerintem mindenkinek érvényes... Vagy van olyan ember akinek érvénytelen lett?)
67/98 Ráhel14 válasza:
én is jelentkeztem :) és megkaptuk az ímélt, hogy tovább jutottam :D febr. 14-e a dátum! :D
68/98 anonim válasza:
Szerintem felreolvastad,februar 14-en lesz meg az eredmeny h ki jutott tovabb, most meg nincs meg h kik jutotttak tovabb.
69/98 anonim válasza:
Kapott már valaki e-mailt arról hogy továbjutott-e?:)
70/98 anonim válasza:
Én annyira izgulok hogy nem tudok aludni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!