Érdemes a következő 4 évben latint tanulnom?
Figyelt kérdés
...sajnos nincs más választásom. ahova megyek suliba angol mellett csak azt tudom tanulni. nyugtassatok meg, hogy valamire jó! bár nem akarok doki v. ügyvéd lenni :(2009. jún. 21. 22:37
21/22 anonim válasza:
és, nálatok nincs latint lehetőség tanulni, előző? Énszerintem minél előbb elkezdi, annál jobb. Én a Betts Gavinosból tanultam (egyedül), a legjobból... De ez az tanártól függ, és most szegény kérdezőt el küldtem a poklok poklára, mert ezt a nyelvet nem lehet magolni, mert akkor a nyelvtanba belepusztulna... Vannak jó könyvek (Orbis Latinus, Linguam Latinam disco, Latin nyelvkönyv- Fehér Bence ill. Latin nyelvkönyv- Nagy Ferenc és N. Horváth Margit), és vannak elitista könyvek ,amelyek inkább elitek, minthogy könnyen meglehessen őket érteni, gondolok itt én a Monostori-Ferenczi nyelvvizsga felkészítő párosra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!