Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Érdemes ezt tanulnom? Mit...

Érdemes ezt tanulnom? Mit érnék ezzel el a szakkal?

Figyelt kérdés

Mindenképpen Norvégiába szeretnék egyetemre járni, de angolul nem tanítanak sok alapszakot.

Viszont találtam egyet, ami szimpatikus, de nem igazán tudom eldönteni, mi haszna van, úgy értem, van-e utána megélhetésre lehetőségem.:

Bachleor in Nordic perspective on Politics, Biology & Management

A másik ami még megtetszett a Bachleor of Shipping Management.

Szerintetek melyikkel mennék többre? És érdemes-e egyáltalán belekezdeni? Köszönöm a válaszokat előre is! :)

2011. aug. 6. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen jó ötlet külföldön tanulni. De miért pont Norvégia? Ha adsz linket a tantervről, vagy a szak leírásáról, akkor hozzá tudok szólni. Főleg a 2. szakhoz.
2011. aug. 6. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
cím alapján a második lényegesen életképesebbnek hangzik, főleg, ha utána is kint akarsz maradni (ami ugye tenger menti ország, szóval biztos van valami ilyesmire szükség), de tényleg a leírások, tanterv többet elárulhatna.
2011. aug. 7. 11:39
 3/3 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a második szak. Igen, szeretnék nagyon kint élni. És azért, mert akárhányszor jártam kint, lenyűgözött az, hogy ott tényleg milyen demokrácia, szabadság van, Finnországban főként, mégis milyen jól megy nekik az élet, emellett mindig is hideg éghajlatra vágytam, és nem mellesleg a fjordok.. :))

Köszi a válaszokat idáig (:

2011. aug. 7. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!