Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Londoni egyetemen való továbbt...

Londoni egyetemen való továbbtanulás (tovább lent)?

Figyelt kérdés

Érettségi után Londonban szeretnék egyetemre menne University of London UCL vagy LSE college-ja érdekelne persze más is szóba jöhet a közgazdaságtan érdekelne.

Igaz hogy az angliai egyetemeken csak a végzés után kell fizetni?Azért lenne fontos mert amikor Magyarországról kimegyek biztos nem lesz 3-4 millió forintom(mert az áremelések után kb ennyi) de viszont ha utólag kellene kifizetni akkor közben dolgoznék és összegyűjteném rá a pénzt...

2011. márc. 11. 17:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, csak akkor kell fizetned, ha elvégezted az egyetemet, és legalább évi 15.000 Fontot keresel.
2011. márc. 11. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Full-time student finance

Student loans and grants

Full-time students can apply for:

a Tuition Fee Loan to cover tuition fees

a Maintenance Loan to help with living costs

a Maintenance Grant or Special Support Grant

The amount of Maintenance Loan you get depends on where you live and study and whether your household income is taken into account.

You pay the Maintenance Loan and the Tuition Fee Loan back after you finish your course and earn over £15,000 per year.

A Maintenance Grant to help with living costs is available to full-time students whose household income is £50,020 or under. This grant doesn’t have to be paid back.

If you receive or qualify for Income Support or another means-tested benefit, such as Housing Benefit, you can apply for a Special Support Grant instead of the Maintenance Grant.

2011. márc. 11. 17:26
 3/10 anonim ***** válasza:

How to apply - new students

If you’re a new full-time student,

you can apply online now for loans and grants for 2011/12 by:

registering for a student finance account

using your account details to log in and complete the online application form

sending in evidence, such as evidence of your identity or household income, if you're asked for it

signing and returning a loan declaration to confirm you’re happy with the finance you’re applying for

2011. márc. 11. 17:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de a 3-4 milliót a teljes tandíjra értetted,és csak arra?
2011. márc. 11. 17:36
 5/10 A kérdező kommentje:
jah a többit nem számoltam de ha csak a többit kell kifizetnem rögtön akkor ara talán össze tudom szedni a pénzt de egybe kizárt :)
2011. márc. 11. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
12.-es vagy? Csak mert én is kint készülök tanulni. Te mkor?
2011. márc. 11. 20:09
 7/10 A kérdező kommentje:

Én most vagyok 2.-os gimnazista még két évem van ,csak hallottam hogy hamar el kell kezdeni szervezni mert különben könnyen lecsúszunk róla.

--még lenne egy kérdésem hogy az Ielts nyelvvizsgán kívül milyen vizsgáknak kell még megfelelni hogy felvegyenek?--

2011. márc. 12. 07:32
 8/10 anonim ***** válasza:
És milyen szinten tudzs már angolul?
2011. márc. 12. 19:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Én annyi hátrányban vagyok hogy németet tanultam általánosban és így középiskolába is csak németre vettek fel szóval az angolt azt csak heti 3-4 órában tanulom de odafigyelek órákon ,mindent megtanulok rá mert mér régebb óta ezt szeretném.Remélem sikerül addigra úgy megtanulni jövőre leteszek egy valamilyen angol nyelvvizsgát középfokút talán és negyedikben meg azt az Ielts-et amit elfogadnak.
2011. márc. 13. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Probaljad ki magadat, irjad még angolu a kérvényt, hogy vegyenek fel az egyetemre.
2011. márc. 15. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!